Сега няма нужда да бягаме към бункера, но ядреният сценарий е

...
Сега няма нужда да бягаме към бункера, но ядреният сценарий е
Коментари Харесай

Медведев: Още е рано да бягаме към бункера, но е възможен ядрен сценарий

Сега няма потребност да бягаме към бункера, но ядреният сюжет е действителен.

Това сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев, оповестяват съветски медии. Според него светът би трябвало да направи всичко, с цел да не се случи това, само че пълноценните принадлежности за надзор и нуклеарно въздържане към този момент са унищожени.

" Това стана с помощта на напъните на западните страни ", счита той.

" Преговорите с Украйна ще са вероятни, когато в Киев се появят хора, които осъзнават отговорността си за популацията на страната. Въпросът не е в президента на Украйна Владимир Зеленски. Въпросът е, че самите елити, които в този момент ръководят в Киев, би трябвало да си тръгнат. Някои ще имат шанс, а други ще бъдат принудени ", счита Медведев, представен от " Труд ".

Той акцентира, че тогава " би трябвало да се появят напълно други хора, които да осъзнават своята отговорност за бъдещето на хората, населяващи тази комплицирана, към момента съществуваща единица, наречена " Украйна ".

Според Медведев, от позиция на това с кого тъкмо да се договаря в Украйна, въпросът за вероятностите на Зеленски е вторичен.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР